sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Esittely

Hei, olen Rouva T. 28-vuotias äiti, joka n. puoli vuotta sitten innostui kynsilakoista. Aikaisemmin olen lukenut lähinnä lastenvaateblogeja, mutta sitten löysin muoti-, meikki- ja kynsi-blogit ja se oli menoa. Aluksi minulla oli kynsilakkoja oli n. 5 ja nyt niitä on vähän yli 50. Kynsiblogien kautta löysin Konad leimasimet, Konad kuvalaattoja on kertynyt 8 kpl, mutta silti monta hyvää vielä puuttuu ; ). Yleensä teen koristelut Konadeilla, koska niillä saa helposti hienot kynnet.

Tässä vielä 10 asiaa minusta kynsiharrastajana:

  1. Minulla on luonnonkynnet, en ole koskaan kokeillut geelikynsiä tms.
  2. Jos minulta katkeaa yksi kynsi, leikkaan/viilaan muutkin kynnet ainakin lähes samaan mittaan.
  3. Käytän aluslakkaa vain harvoin, ja kynsinauhaöljyäkin liian harvoin. Käden rasvaan kuitenkin vähintään kerran päivässä, mutta sekin on liian vähän verrattuna siihen kuinka usein pesen käsiäni.
  4. Ideat lakkauksiin saan muiden blogeista, omasta päästä, yhdistelemällä toisten ideoita.
  5. Teen yksinkertaisia koristeluja, mm. konad leimailuja, dotting toolilla palloja, teipeillä rajauksia.
  6. Jotku koristelu ideat ovat jääneet toteuttamatta siksi etten osaa lakata/koristella vasemalla kädellä yhtä hyvin kuin oikealla ja se harmittaa.
  7. Lempilakkani ovat: nfu oh 65 (sinisävyinen hololakka), wet n wild black creme, O.P.I It´s Totally Fort Worth It, china Glaze Poetic, Maybelline Midnight Blue ja Isadora Blue Sky.
  8. En pidä Mavalan lakoista, oma kokemukseni on että ne kuivuvat hitaasti ja täytyy kerrostaa monta kertaa ennen kuin saa peittävän värin.
  9. Lakkaan kynnet 1-3 päivän välein, yleensä iltaisin kun lapset ovat menneet nukkumaan.
  10. Kokeilin eilen ensimmäistä kertaa kynsien marmorointia (huom. ei vesimarmorointia) ja tykkäsin koristeluista. Alla vielä kuva eilisistä kynsistä.

Marmorointi lakoilla Models own Snow White ja Nubar Sateen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti