sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Viime päivien kynnet

Keskiviikkona tein seuraavanlaiset kynnet: Ensin koko kynnelle O.P.I Alpine Snow-Matte, sitten vapaalla kädellä puolet kynnestä Casuellen vaalean turkoosilla lakalla (ei nroa/nimeä) ja rajan päälle vielä Nubar Star Sparkle.


Torstaina lakat näytti tältä, koko kynnellä China Glaze Black Diamond ja koristelu Konad laatalla m45. Leimauksessa käytin Isadoran lakkaa Pink Cadillac, leimauksessa mustalla pohjalla lakka näytti enemmän lilalta kuin pinkiltä, mutta silti tykkäsin.



Perjantaina kynsissä oli China Glazen Bridezilla (ihana läpi kuultava lakka, jossa shimmeriä), ranskikset tehty vapaalla kädellä Sinful Colorsin Cream Pink lakalla. Leimauksissa Konad laatta m3 ja Konad musta ja valkoinen lakka. Nimettömässä näkyy etten ehtinyt odottamaan kunnolla lakkojen kuivumista...



Perjantai iltana vaihdoin taas lakat (ärsytti toi vekki nimettömän lakassa). Harmi kun kuva on huono, mutta ehkä siitä jotain selvää saa. Alla China Glazen Royal Tease (tämä näyttää pullossa huomattavasti tummemmalta kuin kynnellä) ja leimauksissa käytin Isadoran Gold Sparkles lakkaa, kuviot Konad m65 laatasta.



Launtaina iltana tekemisen puutteessa vaihdoin jälleen kerran lakat. Alla on Lumene Quick & Chic Viimeinen kesä, päälle liukuvärjätty China Glaze Ingrid ja kärkiin vielä liukuvärjäyksellä (tai ainakin sienellä töpötelty) O.P.I My Private Jet (tämä on ihana lakka!). Muutamaan kynteen leimasin vielä Konadin valkoisella kuviot laatasta m65.




Tämän päivän kynsissä käytin Models Ownin Grace Green ja Wild And Grazyn Erie lakkoja. Koristelussa käytin dotting toolia ja neulaa. Muuten tykkäsin, mutta en noista missä pohjalla on Wild and Grazyn lakka, liian outo väri minulle koko kynnellä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti