keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Kynsiä, kynsiä

Edellisestä postauksesta onkin sitten kulunut jo 1,5 kuukautta, ensin olimme mummoloimassa, sitten olikin jo motivaation puutetta kun jäi pari viikkoa välistä. ja... No, nyt uusi yritys päivittä blogia hieman useammin. =)

Näissä kynsissä koko kynnellä on O.P.I It´s Totaly Fort Worth It, leimauksessa Konad m60 ja lakkoina O.P.I Diva of Geneva ja Nivea colour mini Blue Sparkle.



Idea näihin kynsiin syntyi siitä, että minun on pakko keksiä jotain käyttöä Sinfulcoloursin Neon Melon lakalle. Koko kynnellä China Glaze Bridezilla, tipissä alla tuo Neon Melon ja päällä Isadoran Graffiti Nail Top Black Tag. Ihan ok kynnet, en kylläkään pitänyt kynsiä kuin sen aikaa et ehti lakat kuivua...



Toinen versio Melon Neon lakkauksesta on vieläkin hirveämpi :D Koko kynnellä Neon Melon, sen päällä Isadoran Graffiti Nail Top Black Tag ja siihen päälle vielä China Glaze Polar Ice.



Nämä kynnet on lakattu Golden Rosen lakalla 107, ja koristelut dotting toolilla. Peukalossa Anytime Rose Tone (tosi vanha lakka, saa varmaan kohta heittää menemään, ei kuiva koko kynnellä) ja O.P.I Lunch At The Delhi. Etusormessa Rimmel Stiletto Red, keskisormessa O.P.I Romeo & Joliet, nimettömässä Wet & Wild Sparkled, pikkurillissä Isadora Ashes to Ashes ja Lumene Natural Code Stand Out.



Nämä kynnet on mielestäni ihanat! Pohjana Maybellinen Midnight Blue ja koristelut dotting toolilla. Peukalossa China Glaze Poetic, etusormessa NFU 061, keskisormessa Isadora Blue Sky, nimettömässä Rimmel Gold infusion ja pikkurillissä NFU 065. Poetic ja tuo tummansininen alla on aivan ihana yhdistelmä, käytän näitä usein konad leimauksissakin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti